Korn

Korn er en hyllest til bonden, jorda og jordbakteriene og en uvanlig opplevelse om noe helt vanlig: – brødet på frokostbordet. Hvem er det som jobber for brødskiva di? Hvor kommer kornet fra? «-Vi skal ikke ta maten og bonden som en selvfølge», advarer dramatiker Tiril Pharo.

Denne forestillingen foregår utendørs. Publikum får utdelt headset, hvor stemmer fra fortid og nåtid blandes sammen og akkompagneres av lyden fra landbruket: traktordur, sauebrek og kornaks i vinden. Fire skuespillere og en traktor spiller på lag med jorda og skogen, så du kan ta på degstøvlene, gå i landskapet, kjenne på kornet og få skitt på fingrene.

Bli med i det store dramaet om vårt daglige brød

Forestillingen tilbys gratis gjennom Fredrikstad kommune, Kulturnatt. For å sikre at vi låne ut headset til de som ønsker å oppleve denne forestillingen – er det viktig at du allikevel tar ut gratis-billett(er) slik at vi har nok headset til alle. Mao. førstemann til mølla! 

NB! Ha på deg gode sko og kle deg etter været!

Møt opp ved FASVO Bakeriutsalg, Spinneriveien, Fredrikstad, Norge

Produksjonen er støttet av Kulturrådet, Fond for Lyd og Bilde, Bergesenstiftelsen, Dramatikkens Hus og presenteres i samarbeid med Østfold Internasjonale Teater og Teaterfestivalen i Fjaler.

Produsent: Syv mil v/ Ingrid Saltvik Faanes

Arrangementet er en del av §112 Fredrikstad som er en ny kunst- og kulturfestival, som over fire måneder skal utforske om vi er gode forfedre. Bakteppet er grunnlovens miljøparagraf, og gjennom kulturopplevelser, samtaler, folkemøter og debatt vil §112 presentere klimaspørsmålene for publikum på en ny måte.

Om arrangementet

TIDSPUNKT

13.09.2024

— 13.09.2024

PLASSERING

Gudebergjordet,

1633

Gamle Fredrikstad

Long: 10.96995

Lat: 59.20711

Hopp rett ned til innholdet