Triple Bill: Sandstorm/Horisont/HAV

Hvilken verden etterlater vi til dagens unge? Dette er et sentralt spørsmål bak koreografien Sandstorm av Carl Andre Johansson, som Østfold dansekompani for ungdom viser flere steder i løpet av 2024.

Hav, Horisont og Sandstorm er koreografert av Carl André Johansson for Østfold dansekompani for ungdom, laget med støtte fra Dansekunst i Østfold og Østfold Internasjonale Teater.

Forestillingen skaper tanker rundt hvilken verden vi etterlater oss til fremtidige generasjoner. På scenen får publikum oppleve kompaniets dansere i et svært fysisk materiale inspirert av klimaendringer og naturens mektige krefter. I et ørkenlignende landskap danser de unge utøverne frem en historie om håp, tvil og søken etter svar på hvordan man skal navigere i en verden som har blitt ubeboelig.

Sandstorm hadde urpremiere under Strekk dansefestival på Østfold Internasjonale Teater 4.11.2023 til svært gode tilbakemeldinger.

I 2024 vil Sandstorm vises flere steder sammen med Johanssons andre koreografier. på Storesand på Hvaler kan du oppleve: Hav, Horisont og Sandstorm, som på ulike måter reflekterer rundt menneskets plass i naturen, klima og miljø.

Dato: 23. juni 2024
Tidspunkt: ikke bestemt

Denne produksjonen er en del av §112 Fredrikstad. 
§112 Fredrikstad er en ny kunst- og kulturfestival, som over fire måneder skal utforske om vi er gode forfedre. Bakteppet er grunnlovens miljøparagraf, og gjennom kulturopplevelser, samtaler, folkemøter og debatt vil §112 presentere klimaspørsmålene for publikum på en ny måte.

Om arrangementet

TIDSPUNKT

23.06.2024

— 23.06.2024

PLASSERING

Storesand,

1680

Skjærhalden

Long: 11.01813

Lat: 59.02477

Hopp rett ned til innholdet