Byprek #2 + sommer-mingle på Hoi Polloi

Vi er klare for siste Byprek før sommeren og ett samlingspunkt for opplevelsesnæring!

Tid: 15.00 – 16.30: Byprek på Blender Collective
Fra 17.00: mingling og konsert på Hoi Polloi

Tema: Verdien av opplevelser – vil vi utforske hvordan flere aktører sammen kan skape unike og lønnsomme opplevelsesprodukter, og hva de betyr for utviklingen av Fredrikstad.

Keynote 1 (15 minutter): §112 – Fredrikstad er en kunst- og kulturarena som over fire måneder utforsker våre kvaliteter som forfedre gjennom kulturopplevelser og debatt, med fokus på klimaspørsmål og grunnlovens miljøparagraf. Flere av byens toneangivende arrangører, kommune, befolkning, frivillighet og opplevelsesnæringen trekker prosjektet fremover sammen.

Viktor Rakov Gjengaar, kurator for Holmen gategalleri forteller om prosjektet og kraften av gatekunst som formidlingsprodukt.

Keynote 2 (15 minutter): Per-Arne Tuftin, styreleder i Visit Fredrikstad og Hvaler presenterer hovedfunn fra Menons prognoser for norsk reiseliv mot 2030.

I rapporten Menons prognoser for norsk reiseliv mot 2030 vurderer Menon Economics hvordan norsk reiselivsnæring vil utvikle seg mot 2030. Rapporten er skrevet høsten 2023, det første året etter at koronapandemien er tilbakelagt. Markedene er tilbake, og en svak norsk krone har ført til at Norgesreiser har blitt vesentlig rimelige for både nordmenn og utlendinger relativt til våre konkurrentland.

Paneldebatt: Ledet av Jørgen Schrøder Aanonsen diskuterer vi konkrete fremtidige muligheter for å skape unike og lønnsomme opplevelsesprodukter i fellesskap sett i lys av rapporten.

– Per-Arne Tuftin
– Viktor Rakov Gjengaard
– TBA
– TBA

Sommer-mingel og konsert på Hoi Polloi!
Etter samlingen flytter vi oss over til Hoi Polloi for konsert med Det Norske Blåseensemble som spiller i bakgården fra 17.00, og Rune & co på Hoi Polloi serverer godt drikke i sommersola.

Om arrangementet

TIDSPUNKT

13.06.2024

— 13.06.2024

PLASSERING

Nygaardsgata 33A,

1607

Fredrikstad

Long: 10.93823

Lat: 59.21165

Hopp rett ned til innholdet